HomeOver Pinckers Transport

Transport & logistiek

VERTROUW OP ERVARINGPinckers,
al 25 jaar uw logistieke partner

Pinckers Transport is op 25 jaar tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste logistieke spelers in de Benelux. Wij leveren uw orders binnen de 24 uur in de landen België, Nederland en Luxemburg en doen dit steeds met de grootste zorg voor uw goederen. Door de jaren heen hebben we de nodige knowhow en ervaring opgebouwd om onze klanten optimaal te ondersteunen. We hebben een uitstekende reputatie als logistiek partner. U kan rekenen op onze expertise voor al uw logistieke noden. Is er iets waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Contacteer ons nu. 

https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/over-ons-slider-1.jpg
https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/over-ons-slider-3.jpg
https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/over-ons-slider-4.jpg
https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/over-ons-slider-2.jpg

Een familiebedrijf in hart en nieren

Eric Pinckers is een selfmade man die in 1991 zijn eigen transportbedrijf opstartte vanuit de garage aan zijn woning. Hij had nooit durven dromen dat Pinckers Transport zou uitgroeien tot een van meest gespecialiseerde logistieke bedrijven in de Benelux. Door iedere dag hard te werken en klanten steeds opnieuw met een uitstekende service te verrassen, is het bedrijf geraakt waar het vandaag de dag staat. Nu, meer dan 25 jaar na de opstart van het bedrijf, stappen ook Erics zonen in de zaak. Hierdoor wordt de zaak een echt familiebedrijf in hart en nieren. En wordt de toekomst van dit familiebedrijf verzekerd zodat u niet alleen nu maar ook in de komende jaren van dezelfde logistieke diensten kan genieten.

Strategische ligging in Herstal

Door de sterke groei is Pinckers sinds zijn opstart verschillende keren van bedrijfssite veranderd. Ondertussen hebben we onze plek gevonden in Herstal nabij Luik. Deze locatie geeft ons een directe toegang naar Wallonië en Luxemburg en is een zeer strategische uitvalsbasis voor leveringen in de Benelux. Onze chauffeurs kennen de regio dan ook als hun broekzak. Van grote steden tot moeilijk te bereiken plekken, wij distribueren dagelijks een groot aantal zendingen over Vlaanderen, Wallonië, Nederland en Luxemburg. Zelfs in de uithoeken.

Nood aan logistiek in de Benelux?

Over Pinckers

Pinckers is op 25 jaar tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste logistieke spelers in de Benelux.

Wij leveren uw orders binnen de 24 uur in België, Nederland en Luxemburg en doen dit steeds met de grootste zorg voor uw goederen. U kan rekenen op onze expertise voor al uw logistieke noden.

Contacteer ons

T +32 42 40 51 10

BTW: BE0457 612 643

Track mijn order