HomeDistributie van uw goederen

Door Pinckers transport & logistiek
https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/pinckers-onze-diensten-distributie-van-uw-goederen.jpg

DE LOGISTIEKE PARTNER VOORDe distributie van uw goederen

Zoekt u een logistiek partner voor de distributie van uw goederen? Pinckers is het bedrijf dat u inschakelt wanneer uw levering ergens op tijd moet aankomen. Wij distribueren uw goederen probleemloos over België, Nederland en Luxemburg. En wij leveren uw orders steevast binnen de 24 uur op het juiste adres. Bovendien worden uw orders steeds met de grootste zorg behandeld. Daar kunt u op vertrouwen.

Distributie in
Vlaanderen

Vanuit Herstal is het voor ons zeer gemakkelijk om goederen rechtstreeks in Vlaanderen te distribueren. De distributie in Vlaanderen gebeurt zonder overslag of tussenkomst van derden, waardoor u er steeds van verzekerd bent dat uw zending binnen de 24 uur op het juiste adres wordt geleverd. Als dat geen service is.

Distributie in
Wallonië & Luxemburg

De distributie van alle soorten goederen in Wallonië en Luxemburg is zonder meer onze specialiteit. Vanuit Herstal hebben we een directe toegang tot alle plekken in Franstalig België, ook de uithoeken. Sterker nog, onze chauffeurs kennen deze regio als hun broekzak. En dat is de reden waarom zowel particuliere bedrijven als collega-transportfirma’s keer op keer voor Pinckers kiezen als eindleverancier van hun goederen in Wallonië of Luxemburg.

Distributie in
Nederland

Naast de distributie van uw goederen in België en Luxemburg verzorgt Pinckers ook distributie in Nederland. Om u de best mogelijke service te bieden, werken we voor dit gebied samen met een zeer gerenommeerde logistieke dienstverlener. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw goederen binnen de 24 uur onbeschadigd afgeleverd worden bij uw klanten in Nederland.

ONZE DIENSTENWij kunnen u ook helpen met

https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/pinckers-onze-diensten-transport.jpg

TRANSPORT

Naast distributie biedt Pinckers u een heel assortiment aan trucking-activiteiten aan. Wij verzorgen transport naar de Benelux, Noord-Frankrijk en het Duits Ruhrgebied...
https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/pinckers-onze-diensten-warehousing.jpg

WAREHOUSING

Bent u op zoek naar een oplossing voor het stockeren, orderpicken en distribueren van uw goederen? Dan kan u bij Pinckers terecht voor warehousing…

Nood aan logistiek in de Benelux?

Over Pinckers

Pinckers is op 25 jaar tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste logistieke spelers in de Benelux.

Wij leveren uw orders binnen de 24 uur in België, Nederland en Luxemburg en doen dit steeds met de grootste zorg voor uw goederen. U kan rekenen op onze expertise voor al uw logistieke noden.

Contacteer ons

T +32 42 40 51 10

BTW: BE0457 612 643

Track mijn order