HomeTransport van uw goederen

door Pinckers logistiek & transport
https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/pinckers-onze-diensten-transport-goederen.jpg

DE LOGISTIEKE PARTNER VOORHet transport van uw goederen

Heeft u nood aan een logistiek partner voor het transport van uw goederen? Dan moet u bij Pinckers zijn. Naast distributie biedt Pinckers u namelijk een heel assortiment van trucking-activiteiten aan. Wij verzorgen transport naar de Benelux maar eventueel ook naar het Duitse Ruhrgebied. Pinckers beschikt over coilopleggers, tautliners met kooiaap en city trailers waardoor we alle soorten goederen kunnen vervoeren.

LANGDURIGE OPLOSSINGDedicated transport

Hebt u nood aan langdurige logistieke oplossing voor grote vrachten? Dan kan u bij ons kiezen voor dedicated transport. Dit wil zeggen dat u enkele van onze vrachtwagens ter beschikking hebt in een door u uitgekozen periode. U beslist waar en wanneer we moeten laden en lossen. Indien u het wenst, voorzien we onze vrachtwagens van uw reclame en dragen onze chauffeurs uw bedrijfskleding. Hierdoor verbetert u uw uitstraling en komt u zeer professioneel over. Het is fijn om te weten dat er altijd een vrachtwagen voor u klaarstaat. Bij Pinckers bent u verzekerd van een logistieke service geleverd door een specialist.

https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/pinckers-onze-diensten-dedicated-transport.jpg

ONZE DIENSTENWij kunnen u ook helpen met

https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/pinckers-onze-diensten-distributie.jpg

DISTRIBUTIE

Wij distribueren uw goederen probleemloos over België, Nederland en Luxemburg. En wij leveren uw orders steevast binnen de 24 uur…
https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/pinckers-onze-diensten-warehousing.jpg

WAREHOUSING

Bent u op zoek naar een oplossing voor het stockeren, orderpicken en distribueren van uw goederen? Dan kan u bij Pinckers terecht voor warehousing…

Nood aan logistiek in de Benelux?

Over Pinckers

Pinckers is op 25 jaar tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste logistieke spelers in de Benelux.

Wij leveren uw orders binnen de 24 uur in België, Nederland en Luxemburg en doen dit steeds met de grootste zorg voor uw goederen. U kan rekenen op onze expertise voor al uw logistieke noden.

Contacteer ons

T +32 42 40 51 10

BTW: BE0457 612 643

Track mijn order