HomeWarehousing

Door Pinckers transport & logistiek
https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/pinckers-onze-diensten-warehousing-stockering.jpg

WIJ STOCKEREN UW GOEDERENWarehousing

Bent u op zoek naar een oplossing voor het stockeren, orderpicken en distribueren van uw goederen? Dan zit u goed bij Pinckers. Wij doen namelijk ook aan warehousing en bieden u graag een brede waaier aan Value Added Services aan. Van cross-docking, labeling en orderpicking tot verpakken en opslag.

Klinkt dit interessant? Contacteer ons nu.

Orderpicking

U kan in ons magazijn een aantal paletten reserveren voor de opslag van uw goederen. Wanneer het tijd is voor de distributie van deze goederen, picken we het juiste aantal uit uw stock.

Uw pakketten worden ingewikkeld, van een verzendlabel voorzien en de volgende dag op de juiste plek geleverd. Zo eenvoudig kan het gaan.

Cross-docking

Heeft u een groot volume dat u naar verschillende bestemmingen wilt transporteren? Dan kan u bij ons voor cross-docking terecht. Aan onze laadkaaien lossen we uw goederen en herladen we ze in vrachten naar de juiste bestemmingen. Wij zijn de schakel die zorgt dat uw goederen op tijd en op de juiste plek terechtkomen.

ONZE DIENSTENWij kunnen u ook helpen met

https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/pinckers-onze-diensten-distributie.jpg

DISTRIBUTIE

Wij distribueren uw goederen probleemloos over België, Nederland en Luxemburg. En wij leveren uw orders steevast binnen de 24 uur…
https://www.pinckers.be/wp-content/uploads/2020/09/pinckers-onze-diensten-transport.jpg

TRANSPORT

Naast distributie biedt Pinckers u een heel assortiment aan trucking-activiteiten aan. Wij verzorgen transport naar de Benelux, Noord-Frankrijk en het Duits Ruhrgebied...

Nood aan logistiek in de Benelux?

Over Pinckers

Pinckers is op 25 jaar tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste logistieke spelers in de Benelux.

Wij leveren uw orders binnen de 24 uur in België, Nederland en Luxemburg en doen dit steeds met de grootste zorg voor uw goederen. U kan rekenen op onze expertise voor al uw logistieke noden.

Contacteer ons

T +32 42 40 51 10

BTW: BE0457 612 643

Track mijn order